Zoznam produktov výrobcu Rigips

per page

Rikombi Kontakt je náter pre zlepšenie priľnavosti sadrových materiálov na hladké, nenasiakavé povrchy (liaty betón, betónové prefabrikáty a pod.). Jedná sa o disperziu umelých živíc s minerálnym plnivom. Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rigips Sadrová stierka rimano 0-3 Stierka určená na stierkovanie stien a stropov. Tvorí ju zmes jemnej sadry a prísad na zlepšenie priľnavosti.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rimano Glet XL je jemná tenkovrstvová sadrová omietka na omietanie pórobetónových stien a stropov.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rigips sadrokartónová doska Habito je určená pre priečky s vysokou mechanickou odolnosťou a únosnosťou. (DFRIH1)len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Výstužná páska (mriežka) pre spoje dosiek.

Typ TB so samozávrtnou špičkou. RIGIPS TB 

Skrutky typu UMN do tvrdých dosiek (Habito, RigiStabil).

Špachtlovací tmel Rigips Super Na základné tmelenie a pretmelenie v spojení s výstužnou páskou.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Na tmelenie v spojení s výstužnou páskou so zvýšenou pevnosťou.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rigips sadrokartónová doska je určená na konštrukciu priečok, predsadených stien a podhľadov bez špeciálnych nárokov na vlastnosti konštrukcií.  RB (A)len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rifino TOP je biely extra jemný vyplňovací a finišovací materiál, na tmelenie a celoplošné stierkovanie sadrokartónu.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Kovová klinová hmoždinka vhodná pre kotvenie sadrokartónových konštrukcií do betónových stropov.

Zobrazené 25 - 36 z 37 položiek