Najpredávanejší tovar

per page

Obvodový L profil - 3 m slúži ako dokončovací prvok kazetového stropu.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Hlavný profil DONN 25x24mm biely. Používa sa ako konštrukčný prvok závesných (kazetových) stropov.DX24TH370Wlen osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Páska Mid-Flex 300 je kvalitná páska obsahujúca PUR-laminátový nos, ktorý vytvára dokonalý roh bez papiera.

Výstužná páska pre spoje dosiek.

Rimano Glet XL je jemná tenkovrstvová sadrová omietka na omietanie pórobetónových stien a stropov.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Špachtlovací tmel Rigips Super Na základné tmelenie a pretmelenie v spojení s výstužnou páskou.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Silikónová tenkovrstvová pastovitá omietka so zatieranou štruktúrou, hydrofóbna, vysoko paropriepustná. Je vhodná na fasády domov, zatepľovacie systémy, ale aj do interiérov. Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

KOMÔRKOVÉ POLYKARBONÁTOVÉ PLATNE LexanViackomorové varianty sa vyznačujú dobrými tepelnoizolačnými vlastnosťami pri zachovaní vysokej priepustnosti svetla. Preto sú skvelou voľbou ako krytina na strechu zimnej záhrady alebo ako panely na uzavretie priestoru, v ktorom je potrebné zachovať presvetlenie a obmedziť úniky tepla.

Výstužná páska (mriežka) pre spoje dosiek.

Typ TB so samozávrtnou špičkou. RIGIPS TB 

Zobrazené 25 - 36 z 44 položiek