Dodacie podmienky

Tovar expedujeme do troch pracovných dní od prijatia objednávky, alebo od prijatia platby na náš bankový účet. Tovar zasielame len v rámci územia Slovenskej republiky. V našom e-shope si môžete objednať len tovar, ktorý máme momentálne na sklade, čím vám garantujeme včasné dodanie všetkých objednaných tovarov.

Spôsob dodania tovaru:

1. OSOBNÝ ODBER

V predajni na Dopravná 2735 , 955 01 Topoľčany.

Otváracie hodiny: Po-Pia: 7:00-16:00 , So: 8.00 - 12.00

2. ZASLANIE POŠTOU

A/ Pri platbe vopred prevodom na náš bankový účet a spôsobe doručenia objednávky prostredníctvom Slovenskej pošty doporučene účtujeme poštovné a balné 1,50 EUR. Tovar zasielame do 3 pracovných dní od pripísania platby na náš účet BANKOVÝM PREVODOM.

B/ Pri dobierke Slovenskou poštou si účtujeme poštovné a balné v celkovej sume 2,90 EUR. Tovar zasielame do 3 pracovných dní od potvrdenia objednávky.

3. ZASLANIE KURIÉROM

A/ Objednaný tovar zasielame kuriérskou službou UPS. Tovar zasielame do 3 pracovných dní od pripísania platby na náš účet BANKOVÝM PREVODOM. Cena expedičných nákladov a balného je v celkovej sume 4,80 EUR.

B/ Pri doručení kuriérom na dobierku si účtujeme expedičné náklady a balné v celkovej sume 5,80 EUR. Tovar zasielame do 3 pracovných dní od potvrdenia objednávky.

4. EXPRESNÉ DODANIE

V PRÍPADE ZÁUJMU O RÝCHLE DODANIE NÁS KONTAKTUJTE NA E-MAILOVEJ ADRESE INFO@ALPOX.SK . BUDEME VÁS KONTAKTOVAŤ A O ZRÝCHLENÉ DODANIE SA POSTARÁME V EXPRESNOM ČASE.

 

Ku každej zásielke sa k tovaru prikladá faktúra, ktorá slúži zároveň ako dodací list.