Zoznam produktov výrobcu Rigips

per page

Pre protipožiarne a tažké konštrukcie (dovolená nosnost do 0,4 kN/záves).

Na lepenie parozábrany na CD profily.

Osadzovacia malta Rifix na lepenie stavebných alebo tepelnoizolačných dosiek na podkladnú konštrukciu.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rigips sadrokartónová doska určená do konštrukcií kde sa vyžaduje protipožiarna ochrana. RF (DF)len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rigips sadrokarónová doska je určená na dosiahnutie vyššej požiarnej odolnosti budovaných konštrukcií – určené projektom (Pri požiari sa uplatní rozptýlená sklená výstuž v sadrovom jadre dosky, ktorá predĺži celistvosť opláštenia v prípade požiaru). RFI (DFH2)len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

CD profil má použitie na na stropné konštrukcie a predsadené steny.  Zdrsnené RigiProfily pre väčšiu pevnosť konštrukcií v systéme Rigips zvyšujú bezpečnosť celej konštrukcie a znižujú riziko prasklín.  R-CDlen osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

CW sadrokartónový profil je určený pre sadrokartónové stenové konštrukcie.Zdrsnené RigiProfily pre väčšiu pevnosť konštrukcií v systéme Rigips zvyšujú bezpečnosť celej konštrukcie a znižujú riziko prasklín.len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

UD profil má použitie na na stropné konštrukcie a predsadené steny.  Zdrsnené RigiProfily pre väčšiu pevnosť konštrukcií v systéme Rigips zvyšujú bezpečnosť celej konštrukcie a znižujú riziko prasklín.Osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

UW vodiaci sadrokartónový konštrukčný profil pre sadrokartónové stenové konštrukcie.Zdrsnené RigiProfily pre väčšiu pevnosť konštrukcií v systéme Rigips zvyšujú bezpečnosť celej konštrukcie a znižujú riziko prasklín.len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rigips PROMIX Mega je univerzálny pastový tmel pre finálne aj základné tmelenie sadrokartónu.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Rikombi Grund základný regulátor nasiakavosti pre interiér je to koncentrovaná vodná disperzia umelých živíc na báze vynylacetátových kopolymérov s prísadami.Len osobný odber v Topoľčanoch, alebo doprava v TO okrese.

Zobrazené 13 - 24 z 37 položiek